Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podomítkové moduly nejen pro závěsné toalety

Podomítkové konstrukce s nádržkami skrytými za stěnou pro závěsné toalety jsou dnes nejpoužívanější variantou. Proč se rozhodnout pro podomítkový modul? A jaké jsou výhody v porovnání s kombinačními klozety, jejichž součástí je keramická nádržka a jsou umístěné klasicky na zem? Lze na moduly instalovat i jiné zařizovací předměty?

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Podomítková řešení nejen pro závěsné klozety jsou dnes standardem nejen v komerčních ale i v rezidenčních objektech. Značky JIKA, LAUFEN a ROCA, které jsou součástí korporátní společnosti ROCA group, nabízejí řešení pro mnoho produktů z portfolia všech tří značek. Na modul je možné instalovat kromě toalet také umyvadla, urinály, bidety a v neposlední řadě také wellness toalety s bidetovou sprškou. Produkty jsou napříč portfoliem kompatibilní. Hlavně tlačítka lze vybírat od všech tří značek bez ohledu na modul, který zákazník vybere.

Nosnost konstrukcí pro závěsné klozety je testována na 400 kg. Veškerá zařízení nezbytná pro splachování, která jsou součástí produktu, je možné snadno měnit servisním otvorem za splachovacím tlačítkem. Tlačítek je na výběr široká škála, kromě mechanických tlačítek lze vybírat i z elektronických. Elektronická tlačítka splachují automaticky a lze je individuálně nastavovat.

Nejen sanitární keramiku je možné instalovat pomocí modulů, dobrým pomocníkem jsou také pro instalaci madel pro hendikep toalety a další příslušenství.

Více informací o instalačních podomítkových systémech nabízí v rozhovoru Petr Čech ze společnosti Laufen CZ v živém vysílání ve studiu estav.tv.

 
 
Reklama