Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podomítkové moduly mají výhody pro instalatéry i investory. Proč chtít ty od značky JIKA?

Podomítkové moduly JIKA se snadno instalují a servisují, což se vyplatí instalatérům. Zároveň ušetří peníze i starosti zákazníkům. Jsou vhodné pro nové úspornější toalety ale i pro starší WC mísy. Dají se kombinovat s různými typy tlačítek. Výhodou je jejich nízká hlučnost.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Podomítkové moduly JIKA umožňují montáž všech základních typů zařizovacích předmětů. Nejčastěji se používají pro montáž závěsných toalet. V současné době jsou v ČR nejčastějším způsobem instalace klozetů. Mezi hlavní výhody podomítkových modulů JIKA patří:

  • špičková kvalita a technologie pod tradiční značkou
  • snadná instalace a údržba
  • snadný přístup k ventilům
  • náhradní díly skladem
  • vývoj a výroba v Německu
  • záruční servis u zákazníka zdarma

Další výhody ve videu pro estav.tv představuje Ing. Petr Čech, manažer pro výrobní platformy a podporu prodeje LAUFEN CZ s. r. o.

Natáčeli jsme se školicím centru v továrně ve Znojmě. Školicí centrum funguje už od roku 2004 a probíhají v něm odborná školení a prezentace. Proškolení odborníci pak koncovému zákazníkovi mohou nabídnout kompletní a perfektní servis.

Při volbě podomítkového modulu je potřeba zohlednit, kam ho budete instalovat

Podomítkový modul nevyužijete pouze pro instalaci klozetů, ale také pro upevnění umyvadel, bidetů a pisoárů na stěnu. Podomítkový modul je vhodný pro hygienické prostory ve všech typech objektů. Vyhovuje i montáži toalet, umyvadel a pisoárů pro děti.

V případě instalace do klasické stěny jsou vhodné podomítkové moduly pro obezdění. Pokud jej chcete instalovat do sádrokartonu, zvolte moduly s rámovou konstrukcí.

Zákazník může zvolit předstěnovou montáž, kde finální podoba s obkladem vytvoří plochu, které je nejčastěji využívána jako polička. Rámová konstrukce umožňuje i instalaci volně v prostoru. Instalace modulu ve stěně představuje nadčasové řešení pro každou koupelnu, vzniká rovná plocha se snadnou údržbou.

Více informací najdete na www.jika.cz.

 
 
Reklama