Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové zástěny kolekce BLACK LINE od SanSwiss - pro milovníky trendové koupelny

Jako stvořené pro příznivce originálních a moderních interiérů jsou walk-in zástěny kolekce BLACK LINE od SanSwiss.

Matně černé profily, minimalistická konstrukce - to je ideální sprchová zástěna do trendové koupelny.

Sprchové zástěny typu Walk-in jsou tvořeny pouze jednou nebo dvěma pevnými stěnami. Prostě vejdete - žádné otevírání a zavírání dveří, nic nenarušuje krásu minimalisticky řešeného prostoru.

Najdete je v sortimentu řad EASY a CADURA. Tyto walk-in zástěny jsou vysoké komfortních 2000 mm. Jejich bezpečnostní skla jsou vybaveny antiplaková úprava Aquaperle, která výrazně omezuje usazování nečistot a vodního kamene na skle.

Minimalistické sprchové zástěny EASY jsou dostupné v široké nabídce atraktivních dekorů robustních, 8mm skel. Sprchové zástěny CADURA s ergonomickým madlem mají zcela unikátní design a madlo je navíc ergonomické. 6mm sklo je nyní v nabídce s novým dekorem skla Shade (bílý sítotisk).

Instalace je možná přímo na dlažbu, pro maximální komfort však doporučujeme kombinaci sprchové zástěny a superploché vaničky LIVADA z litého mramoru.

Prohlédněte si všechna řešení na www.sanswiss.cz.

SANSWISS BLACK LINE


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama