Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové zástěny SanSwiss SWING-LINE a SWING-LINE F

Sprchové kouty SWING-LINE jsou navrženy jako univerzální a funkční řešení do každé koupelny. Sprchové zástěny SWING-LINE F jsou pak jejich bezbariérovým „sourozencem“.

Sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř. Sprchové dveře SWING-LINE jsou křídlové, s magnetickým těsněním a zdvihovým mechanismem, který usnadňuje otevírání dveří a prodlužuje životnost jejich těsnění. Bezbariérová řada SWING-LINE F má dveře skládací - lze je sklopit až na zeď. Mezi standardní rozměry sprchové zástěny SWING-LINE F patří i šířka 1800 mm (dle modelu). V kombinaci se skládacími dveřmi tak lze vytvořit skutečně komfortní, bezbariérový prostor pro sprchování. Standardní výška sprchové zástěny SWING-LINE a SWING-LINE F je 1950 mm. 10mm prahová lišta zajišťuje optimální ochranu proti vytékání vody při sprchování.

Sprchové zástěny SanSwiss SWING-LINE i SWING-LINE F jsou dostupné v mnoha typových variantách a pěti druzích skel (čiré, dekory). Skla jsou 6mm silná, opatřená antiplakovou úpravou Aquaperle. Díky doplňkovým profilům je možné kompenzovat nerovnost zdí. Jsou možná i atypická provedení - dle modelu.

Prohlédněte si tyto sprchové zástěny z pohodlí domova na www.sanswiss.cz

SWING-LINE


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama