Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezrámové sprchové zástěny SanSwiss - silný trend pro vzdušné koupelny a snadný úklid

Sprchové kouty a zástěny „bez rámu a masivních profilů“ patří mezi nejsilnější trendy v koupelnovém interiéru. Bezrámové sprchové kouty SanSwiss jsou vzdušné a snadno se čistí.

Chytře zvolenou konstrukci tak oceníte nejen třeba při velikonočním úklidu, ale i při každodenní péči o sprchový kout. Bezrámové sprchové kouty jsou oblíbeným řešením - působí minimalisticky a otevřeně. Více tak vyniknou Vaše interiérové doplňky. SanSwiss nabízí designové sprchové zástěny s křídlovými i posuvnými dveřmi hned v pěti v typových řadách - PUR, CADURA, ESCURA, ANNEA a SOLINO.

Praktické prvky pro snadné čištění nejen na Velikonoce

Bezrámové sprchové kouty SanSwiss mají praktické konstrukční prvky, které zvyšují funkčnost a usnadňují údržbu sprchové zástěny. Bezrámové sprchové zástěny s křídlovými dveřmi mají pro komfort při manipulaci a snadné čištění panty integrované přímo do skla, opatřené zdvihovým mechanismem, který chrání těsnění proti předčasnému opotřebení. Všechny sprchové zástěny SanSwiss jsou ošetřeny antiplakovou úpravou Aquaperle.

Bezrámové sprchové kouty SanSwiss si můžete prohlédnout v našem showroomu - v českém závodu SanSwiss v Jičíně - nebo z pohodlí domova na našem webu.

Sprchové kouty PUR


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama