Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové zástěny SanSwiss TOP-LINE S

Sprchové kouty řady TOP-LINE S jsou částečně rámové - jejich skleněné výplně jsou částečně vsazeny do rámů. Tenký rámový profil nebo prahová lišta velmi dobře brání vytékání vody ze sprchového koutu.

SanSwiss dodává sprchové zástěny TOP-LINE S s křídlovými i posuvnými dveřmi. Křídlové sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř. Posuvné dveře disponují praktickým vyklapávacím systémem pro snadné čištění.

Sprchové zástěny TOP-LINE S lze instalovat na dlažbu nebo na vaničku, samostatně stojící (Walk-in zástěny) nebo napojené na vanu. Sprchový kout typu walk-in je takový, který nemá klasické sprchové dveře - vstup je zcela otevřený. Walk-in zástěny řady TOP-LINE S nabízí i kombinované modely s krátkou otočnou stěnou, která částečně zamezí stříkání vody z prostoru zástěny.

Sprchové zástěny TOP-LINE S jsou standardně vysoké 2000 mm. Bezpečnostní sklo má tloušťku 6mm a je ošetřené antiplakovou úpravou Aquaperle.

Jsou k dispozici v několika barevných provedeních (stříbrný „Matný elox“, lesklá bílá či leskle stříbrný odstín „Aluchrom“). Kromě klasického čirého skla lze zvolit sklo s dekory Durlux, Mastercarré, Satén či linie. Kromě Walk-in zástěn jsou sprchové zástěny řady TOP-LINE S v matně černém provedení (kolekce BLACK LINE).

Sprchové zástěny SanSwiss TOP-LINE S


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama