Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kouty CADURA a vaničky LIVADA SanSwiss - harmonie designu i kvality

Sprchová zástěna CADURA a sprchová vanička LIVADA představuje dokonale sladěnou kombinaci pro interiér Vaší koupelny.

Sprchové kouty SanSwiss CADURA mají originální design a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Tvrzené sklo sprchové zástěny CADURA je 6mm silné a je opatřeno antiplakovou úpravou Aquaperle, která minimalizuje usazování vody a nečistot na skle. Standardní výška této sprchové zástěny je 2000 mm.

SanSwiss CADURA jsou vybaveny ergonomickým madlem a funkčními prvky. Soft open/close systém slouží pro snadné a tiché otevírání a zavírání dveří. Systém odklápění posuvných dveří umožňuje snadno vyčistit prostor za nimi. Zdvihový mechanismus pantů křídlových dveří prodlužuje životnost těsnění. Panty křídlových dveří jsou zapuštěné, takže je lze čistit pouhým otřením stěrkou.

Klasické aluchromové provedení této sprchové zástěny doplňují exkluzivní barevné kolekce WHITE LINE, BLACK LINE a GOLD LINE. Kromě čirého skla je v nabídce originální dekor skla Shade (bílý sítotisk na přední straně skla).

Sprchová vanička LIVADA je superplochá (výška 35 a 37 mm). Kryt sifonu je čtvercový a ladí s povrchem vaničky. Má schopnost tepelně i akusticky izolovat. Sifon je univerzální, o průměru 90 mm. Garantovaná nosnost vaničky LIVADA je 150 kg.

Sprchové zástěny CADURA a vaničky LIVADA je možné si prohlédnout na webu www.sanswiss.cz, v koupelnových studiích nebo po domluvě také v novém showroomu přímo u výrobce SanSwiss, v Jičíně.

SanSwiss CADURA


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama