Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český SanSwiss oslavil výrobu dvoumiliontého sprchového koutu

Jičínský závod SanSwiss, výrobce sprchových koutů a vaniček, oslavil výrobu již dvoumiliontého sprchového koutu.

SanSwiss, výrobce sprchových koutů a vaniček a specialista na atypická řešení symbolicky oslavil důležitý milník - 26. února 2021 byl v jičínském závodě vyroben již dvoumiliontý sprchový kout. Jednalo se o sprchové dveře do niky z populární řady CADURA z kolekce WHITE LINE s dekorem skla Shade.

Jičínský závod je největším výrobním závodem skupiny SanSwiss a zároveň logistickým centrem pro celou Evropu. Sprchové zástěny se zde začaly vyrábět již v roce 1999. Po patnácti letech - v roce 2014 - společnost oslavila výrobu miliontého sprchového koutu. Jednalo se o sprchový kout řady PUR LIGHT S. Nyní, již po sedmi dalších letech má společnost ještě větší důvod k radosti - 2 000 000. sprchová zástěna vyrobená v Jičíně. Je to i díky rozšíření výrobních kapacit v nové multifunkční hale z roku 2020, vývoji nových produktů, věrným zaměstnancům i spokojeným zákazníkům.

Soutěžte se SanSwiss na Instagramu

K této příležitosti vyhlašuje SanSwiss první ze soutěží na svém instagramovém profilu @sanswiss_czechrepublic. Soutěžte také a mějte radost nejen ze sprchování, ale třeba také z vyhraných cen.

@sanswiss_czechrepublic


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama