Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příklady referencí GLYNWED - odhlučněné odpady

Připravili jsem pro Vás souhrn nejzajímavějších referenčních staveb, na něž byl dodán jeden z odhlučněných odpadních systémů. Jedná se o pestrý přehled nejrůznějších staveb.

V oblasti odpadních systémů již existuje komfortní řešení, jak eliminovat šíření hluku Je jím odhlučněný systém vnitřního odpadního potrubí.

Společnost GLYNWED nabízí na trhu odhlučněný systém POLIphon, který hluk tlumí na 19 dB (norma požaduje 25 dB) a také systém FRIAPHON tlumící hluk na 16 dB.

Odhlučněný odpadní systém je nutností všude tam, kde jsou kladeny zvýšené nároky na ochranu před hlukem, jako jsou bytové a rodinné domy, ubytovací zařízení, hotely, nemocnice, veřejné budovy, školy, divadelní a koncertní budovy, kina, učebny a jistě bychom nalezli mnoho dalších případů.

Příklady realizací odhlučnění

V nové referenčí knize si můžete prohlédnout realizace právě z nejrůznějších typů objektů od bytových domů, přes administrativní a obchodní komplexy, hotely, nemocnice, vzdělávací budovy až po průmyslové objekty.



Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama