Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové designové sifony Nicoll na českém trhu

Společnost GLYNWED uvádí na trh v České republice novou řadu plastových designových sifonů značky Nicoll s vlisovaním těsněním, díky kterému mají tyto sifony celou řadu výhod.

Jedná se o umyvadlové sifony Easyphon, vanové sifony Easybain a sifony pro sprchové vaničky Turboflow.

Všechny tyto sifony jsou vyráběny průlomovou technologií společného vstřikování, kdy jsou tělo sifonu i jeho těsnění vstřikovány současně. To brání například ztrátě či chybnému usazení těsnění a zajišťuje stoprocentní těsnost, protože těsnění je vždy na správném místě. Kromě toho všechny sifony se vyznačují elegantním designem, snadnou instalací a rychlou údržbou a také velmi dlouhou životností spoje. Tělo sifonu je velmi kompaktní a malé a umožňuje tak instalaci umožňuje tak montáž sifonu do malého prostoru a úsporu místa.

Do nové řady sifonů patří umyvadlové a dřezové sifony Easyphon v dimenzích připojovací trubky d 32 mm a d 40 mm. Další novinkou jsou vanové sifony Easybain, které mají na trhu nejvyšší průtočnost (70 l/s) a také nejkompaktnější rozměry. Tyto sifony jsou dodávány s chromovým krytem a vypadají velmi elegantně. Zákazník si může zvolit také design ovládacího prvku. Sifony Turboflow jsou určeny pro všechny typy sprchových vaniček s odtokovým otvorem d 90 mm a mají také chromový kryt.

Největší přednosti celé řady sifonů Nicoll:
  • Vlisované těsnění zabraňující ztrátě či špatnému usazení těsnění
  • Elegantní design
  • Snadná instalace a rychlá údržba
  • Kompaktní a malé tělo sifonu
  • Dlouhá životnost spojení

Sifony Nicoll s vlisovaným těsněním


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama