Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové svářečky na elektrotvarovky FRIAMAT® IV. generace

Zvýšená provozní výkonnost svařovacích automatů FRIAMAT® se projevuje zejména při nepřetržitém provozu a při zpracovávání tvarovek velkých dimenzí.

Společnosti FRIATEC utváří již více než 30 let standardy elektrosvařování PE-HD potrubí.

V červnu 2014 společnost GLYNWED s.r.o., která je výhradním zástupcem společnosti FRIATEC AG v ČR, uvedla na trh novou generaci svařovacích automatů FRIAMAT®. Nové přístroje FRIAMAT® Prime s možností dokumentace a FRIAMAT® Basic bez možnosti dokumentace jsou vyrobeny tak, aby odolávali nejtěžším podmínkám na staveništích.

Velkou výhodou je možnost svařování dimenzí elektrotvarovek od d 20 do d 900 mm SDR 11 i SDR 17. Svařovací automat FRIAMAT® umí stále svařovat všechny elektrotvarovky bez ohledu na výrobce tvarovek, pokud jsou elektrotvarovky opatřené čárovým kódem.
Svářečka je celkově menší, váží jen 12,8 kg a má delší kabely.

Praktičtější, jednodušší, lehčí to jsou nové FRIAMAT® IV. generace
  • Snadná manipulace s přístrojem na staveništi
  • Snížená hmotnost
  • Ergonomicky tvarované držadlo
  • Díky novému tvaru těla může být přístroj provozován i v nakloněné poloze
  • Extra dlouhý svařovací (4 m) a napájecí (5 m) kabel usnadňují použití v náročných stavebních podmínkách.
  • Prodloužená záruka na 3 roky

Zvýšená provozní výkonnost svařovacích automatů FRIAMAT® se projevuje zejména při nepřetržitém provozu a při zpracovávání tvarovek velkých dimenzí. Nejmodernější invertorová technologie a proudově optimalizované aktivní chlazení umožňuje výraznou redukci prostojů a výrobních časů celkově.
V součtu pořizovacích, provozních a servisních nákladů jsou přístroje FRIAMAT® nanejvýš smysluplnou investicí a platným pomocníkem na stavbě.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama