Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky GLYNWED

Připravili jsme online kalkulátory teplotní roztažnosti potrubí a spotřeby lepidla a praktické tabulky kotvení potrubí. Novinkou jsou elektrospojky v sortimentu PP-H potrubních systémů a tvarovky pro svařování na tupo a IR svařování v PVDF.

  • Velmi intenzivně jsme se v posledních měsících věnovali zlepšení podkladů a technické podpory v sortimentu průmyslových potrubních systémů a také jsme pro Vás rozšířili skladovou zásobu PE trubek. O tom se dočtete na druhé straně zpravodaje. Od 1. listopadu 2013 jsou v platnosti nové rozšířené ceníky pro průmyslové potrubní systémy z materiálů PP-H, PVDF, PVC-C, PVC-U a ABS, v nichž došlo také k výraznému zlevnění těsnění k lemovým nákružkům v provedení EPDM.

  • Od listopadu 2013 rozšiřujeme sortiment PP-H potrubních systémů o elektrospojky, které výrazně usnadňují technologické instalace v obtížně přístupných či stísněných prostorech. K dispozici jsou v dimenzích od d 20 mm do d 225 Sortiment systému PVDF je dále rozšířen o tvarovky pro svařování na tupo a IR svařování. Tyto tvarovky umožňují použití bezvýronkových technologií

  • Stále častěji se setkáváme s poptávkami na systém rozvodů vody z PVC-C materiálu, a proto jsme se Vám náš atestovaný systém PVC-C TemperFIP®; rozhodli představit blíže na třetí straně. Univerzální instalační systém PVC-C Temper FIP®100 v tlakové řadě PN 16 je vhodný pro sanitární rozvody studené pitné a teplé vody, ale zejména pro nejrůznější aplikace rozvodů médií v oblasti technologie čištění a úpravy vody, lékařství, lázeňství, potravinářském a nápojářském průmyslu. Temper FIP100 je jedním z materiálů na němž se biofilm tvoří i roste v nejnižší míře.


  • Přestože jsme obchodní společností, naši pracovníci se podílí i na přípravě norem a vzdělávání v oblasti hospodaření s dešťovou vodou. Tentokrát jsme pro Vás zdarma připravili seminář věnovaný této problematice a aktuálně platným normám a legislativě. Seminář se konal 8. 11. 2013 ve Vestci u Prahy, ale máte-li zájem o tuto problematiku, můžete nám poslat zájem o další seminář.

Protože toto vydání zpravodaje je letos poslední, dovolte mi využít tuto příležitost a v předstihu popřát těm z Vás, s kterými nebudu mít příležitost se vidět osobně, klidné svátky a vše nejlepší do nového roku.
Aleš Macháček, jednatel společnosti



Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama