Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Automatická tlaková stanice s regulací otáček

Při využití automatické tlakové stanice Wilo-Vario COR-1 MHIE…-GE můžete počítat s velmi úsporným a tichým provozem, konstantním výtlačným tlakem, provozem bez rázů a integrovanou ochranou včetně provozu bez kapaliny. Tlaková stanice je součástí aktuální akční nabídky WILO 2015.

Automatická tlaková stanice Wilo-Vario COR-1 MHIE…-GE je určená pro čerpání pitné, topné a užitkové vody, kondenzátu nebo chladících směsí, jako domovní vodárna pro rodinné i bytové domy, zdroj posílení tlaku v obecních vodovodech nebo v průmyslu, k doplňování systémů atd.

Automatická tlaková stanice Wilo-Vario COR-1 MHIE…-GE má zabudovaný měnič a díky němu drží na výtlaku nastavený konstantní tlak nezávisle na počtu odběrných míst. Materiál čerpadla přicházející do styku s protékajícím médiem je z nerezové oceli. Stanice je včetně tlakové nádoby, kontrolního manometru a tlakového snímače. Svorkovnice je osazena displejem pro odečítání a nastavení provozních hodnot. Zabudovaná elektronika jistí elektromotor i provoz bez média.

Výhody použití:
  • Konstantní výtlačný tlak zajišťuje vysoký komfort uživateli
  • Energetické úspory
  • Nízká hlučnost
  • Bezrázový provoz hydraulické sítě zvyšuje spolehlivost a životnost celého okruhu
  • Provoz bez rázů do elektrické sítě
  • Není nutná dodatečná montáž ochrany
  • Médium pouze ve styku s nerezovými materiály




Automatická tlaková stanice Wilo-Vario COR-1 MHIE…-GE,

Automatické tlakové stanice Wilo-Vario COR-1 MHIE…-GE jsou zařazeny do akční nabídky Wilo 2015, která platí do 27. 11. 2015.

Kompletní leták Akce WILO 2015


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.