Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Laufen Il Bagno Alessi One: Kombinace neobvyklého a populárního

Kolekce Il Bagno Alessi One značky Laufen představuje koncept koupelen, který kombinuje moderní design oblých hran a maximální funkčnost. Italský architekt a designér Stefano Giovannoni, který za celou sérií stojí, je známý tím, že rád kombinuje neobvyklé i populární prvky dohromady.

I to se promítlo do kolekce Il Bagno Alessi One, kterou díky nezaměnitelnému charakteru rozpoznáte na první pohled. Prohlédnout si ji můžete v showroomu Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

Hravá, oblá, lehce výstřední. Přesně tak by se kolekce Il Bagno Alessi One dala definovat několika málo slovy. Základ celé série tvoří umyvadla v několika různých velikostech, která však vždy zachovávají svůj specifický tvar. Ať už se jedná o umývátka, zapuštěná umyvadla nebo ikonické samostatně stojící umyvadlo, všechna mají skrytý přepad a jsou vybavena povrchem LAUFEN Clean Coat, díky kterému je jejich údržba velmi snadná.

Na první pohled jistě upoutají i toalety a bidety v oblém designu, které i přes svůj neobvyklý tvar ohromí perfektním komfortem a dokonalou technologickou stránkou. V nabídce je závěsný klozet s rimless technologií pro snadnou údržbu, klasický závěsný klozet, stojící kombinační mísa i závěsný bidet.

Celou kolekci uzavírá samostatně stojící vana z materiálu Sentec, která také vyniká oblými jemnými tvary pro pohodlné užívání a maximální komfort při koupeli. K dostání je i v kombinaci se vzduchovým wellness systémem. Série je doplněna příslušenstvím v podobě odkládacích misek na mýdlo nebo držátek na ručníky. Koupelnové doplňky jsou vyrobené z revolučního materiálu SaphirKeramik, díky kterému je možné vytvořit tenkostěnnou keramiku nejvyšší kvality. V nabídce je i držák toaletního papíru a věšák na šaty.

Kolekci Il Bagno Alessi One a další novinky společnosti Laufen jsou k vidění v showroomu Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova. www.laufen.cz