Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Značka Jika rozšiřuje sérii Lyra Plus

Nestárnoucí série Lyra Plus značky Jika se v letošním roce dočkala rozšíření o zbrusu nová umyvadla v moderním hranatém provedení a nový koupelnový nábytek Lyra Plus VIVA. Novinkou je také závěsný klozet s technologií rimless.



Nový nábytek svým stylem doplňuje známou koupelnovou sérii Lyra Plus. K dostání je v populární bílé barvě s leskem na čílkách a matnými boky. Zajímavým detailem a zároveň praktickým řešením jsou masivní úchytky z broušeného niklu. Díky svým rozměrům nábytek poskytuje dostatečný prostor pro uložení všech nezbytností, které potřebujete ve své koupelně. V nabídce najdete dvoudvéřové skříňky pod umyvadlo s rozměry 40 cm a 55 cm, dále skříňky pod umyvadlo se dvěma zásuvkami o rozměrech 50, 55 nebo 60 cm, které jsou opatřené brzdou a dojezdem, střední skříňku a vysokou skříňku s dvířky i otevřenými poličkami. Ty lze skvěle využít na doplňky, s nimiž doladíte koupelnu do nejmenších detailů, nebo na nezbytnosti, které potřebujete mít neustále při ruce. Jistotou u nového nábytku Lyra Plus VIVA je také kvalitní zpracování. Pro nejvyšší odolnost proti vlhkosti a přilnavost materiálů má ABS hrany lepeny PUR lepidlem. Dveřní panty jsou testovány na 20 000 cyklů.

Sérii Lyra Plus doplňují také nová umyvadla. Ta jsou v souladu s aktuálními koupelnovými trendy navržena v moderním hranatém provedení. K dostání jsou v několika šířkách, a to 50, 55 a 60 cm nebo lze zvolit umývátko o šířce 40 cm. V nabídce i nadále zůstávají klasická umyvadla a nábytek Lyra Plus.

Novinkou v sérii je i závěsný klozet, který disponuje technologií rimless. Díky tomu vnáší do koupelny nový rozměr hygieny. Konstrukce bez oplachového kruhu totiž zabraňuje usazování nečistot na těžko dostupných místech a značně zjednodušuje údržbu. Samozřejmostí je také systém dual flush a úsporné splachování 3/4,5 l.