Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poznejte úsporné technologie GROHE na webináři Novinky v ZTI

Novinky z programu GROHE WaterCare budou součástí webináře Novinky pro vodovody a kanalizace 26. 1. 2021. Objevte, jak s pomocí výrobků GROHE šetřit vaši peněženku a životní prostředí. Ale i další zajímavá témata.

Webinář Novinky ve zdravotní technice 2020/2021, Ing. Petr Vacek, foto D. Kopačková
Webinář Novinky ve zdravotní technice 2020/2021, Ing. Petr Vacek, foto D. Kopačková

Novinky v ZTI 2020 – náhradní termín a on-line forma

Tématem aktuálního webináře jsou možnosti energetických úspor v přípravě teplé vody a cirkulace a novinky pro vnitřní vodovod a kanalizaci. Jste srdečně zváni, členové STP mají vstup zdarma.
Pozvánka na webinář Novinky v ZTI

Partneři webináře:

Z bloku úspor

Správně vybrané čerpadlo nabízí velké provozní úspory i dobrou kvalitu vody

První blok je věnován úsporám energie v provozu čerpadel v systému teplé vody a cirkulace. Čerpadla jsou mnohdy opravdu zbytečným žroutem energie, už proto, že jsou špatně navrženy dimenze potrubí TV a C, na potrubí je špatná regulace a v neposlední řadě je špatně zvoleno čerpadlo. Samozřejmě musíme počítat i s tím, že nová čerpadla nabízejí významné provozní úspory a má smysl čerpadla měnit i z tohoto důvodu. Tím spíše, pokud se jedná o cirkulaci a potřebujeme zajistit trvalý průtok jako ochranu proti legionele a čerpadlo je vlastně trvale v provozu. Ale detailněji o správné volbě čerpadla Ing. Petr Vacek, kterého mnozí z vás znáte, protože čerpadlům se věnuje již dlouhá léta a na našich seminářích se nevidíme poprvé.

GROHE v bloku novinek

Přibližně dvě třetiny celkové spotřeby vody v domácnosti spadá pod koupelnu a WC

Třetina spotřebované vody je použita na splachování toalety. Pomocí moderních technologií ušetříte až 50 % vody, jednoduše a bez omezování. Objevte, jak s pomocí výrobků GROHE šetřit vaši peněženku a životní prostředí.
GROHE WaterCare představuje závazek pro zajištění budoucnosti nejcennějšího přírodního zdroje – vody. Produkty GROHE umožňují nejen ekonomickou, ale i ekologickou spotřebu vody bez nutnosti přijímání kompromisů při používání. Proto je dnes většina výrobků GROHE vybavená úspornou technologií EcoJoy.

Přemýšlení o spotřebě a úsporách vody musí mít jasný cíl, nacházet řešení. Zároveň jsme však v situaci kdy se za prvé nechceme vzdát komfortu a za druhé musíme respektovat technické limity, kdy například snižování množství vody pro splachování znamená nejen nutnost zvolit odpovídající keramiku, ale musíme také počítat s požadavky z hlediska provozu kanalizace. Na webináři uslyšíte k tématu úspor vody a novinek Ing. Petra Francla a Petr Isoze z Grohe ČR.





 
 
Reklama