Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekonomické důvody a rostoucí nároky na hygienu zvyšují poptávku po kabinkových systémech.

V současné době jsou na hygienu a čistotu ve veřejných prostorech kladeny vyšší nároky než tomu bylo v minulosti.

Společnosti zaznamenávají zvýšenou poptávku po realizacích nových veřejných toalet, převlékáren a sprch. Očekávají se špičkové technologie, vysoké hygienické standardy a samozřejmě také energetická efektivita a úspora.

Tento aktuální trend potvrzuje i česká firma Sanela, která se specializuje kromě klasické sanitární techniky také na zakázkovou výrobu na míru kabinkových řešení ve veřejném prostoru. Prostory rozdělují do kabinek a kojí, kdy jde ve většině případů o zakázkovou výrobu. Do interiérů, které jsou vystaveny zvýšené míře vlhkosti, instalují stěny vyrobené z laminátu HPL. Jedná se o hygienicky a zdravotně nezávadný povrch, který navíc vydrží vyšší míru zatížení a dennodenní používání. Jeho životnost je přitom výrazně delší než v případě klasických materiálů.

Rostoucí poptávka po kabinkových systémech výrazně ovlivňuje i finanční faktor. Výstavba je nejen rychlejší, ale i výrazně levnější než u zděných příček. Jejich konstrukce jsou přitom trvanlivé a odolné i vůči případnému vandalismu. Tyto faktory tak předurčují kabinkové systémy jako moderní řešení ve veřejném prostoru.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama