Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moduly za zrcadla

Když potřebujete špičkově vybavit veřejné prostory toalet, ale zároveň vás trápí úspora energií, můžete najít řešení u lanškrounské firmy SANELA

Sanela představuje další své automatické výrobky určené pro hygienu rukou, které se tentokrát nainstalují za zrcadlo a sestaví se tak požadovaný ucelený komplex. 

Aby uspokojila i ty nejnáročnější architekty, designéry a především uživatele, použila SANELA opět kvalitní technologie, např. svou infračervenou elektroniku s pětiletou zárukou, peristaltické čerpadlo na mýdlo nebo vysokorychlostní osoušeč rukou. Všechny tyto komponenty vám ušetří čas, vodu, energii, mýdlo, prostor a hlavně peníze.

Moduly jsou dodávány v nerezovém montážním rámu, který zjednodušuje instalaci. K výrobkům s napájecím napětím 24V DC je opět potřeba dokoupit napájecí zdroj, který není součástí dodávky. A jako obvykle parametry elektroniky od SANELY je možné nastavit nebo přizpůsobit pomocí dálkového ovladače SLD 03, kromě osoušeče rukou, který je z výroby pevně nastaven.

Z níže uvedených šesti modulů si můžete vybrat a sestavit celý systém za zrcadlo dle vašich představ a potřeb i případně zkombinovat s jinými výrobky SANELA.

SLZN 84A - automatický dávkovač mýdla, pro kanystr 5 l

SLZN 84D - automatická baterie pro jednotrubkový přívod studené nebo tepelně upravené vody

SLZN 84F - kombinace automatické baterie a dávkovače mýdla

SLZN 84G - automatický osoušeč rukou

SLZN 84H - zásobník skládaných papírových ručníků

SLZN 84J - nástěnný dávkovač tekuté i gelové dezinfekce za zrcadlo 

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama