Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchový kout od SanSwiss a jeho výhody

Sprchový kout je důležitým prvkem každé koupelny. Ať už si rádi dopřejete sprchu po náročném dni či jste příznivci ranních sprch, vždy je třeba si sprchování užívat.

SanSwiss je předním výrobcem sprchových koutů již řadu let. Vyrábí kvalitní sprchové kouty s osobitým designem za příznivou cenu, které zdobí koupelny po celé Evropě. Všechny sprchové kouty od SanSwiss odpovídají vysokým standardům platných evropských norem.  Sprchové kouty a sprchové vaničky SanSwiss splňují nejvyšší požadavky na funkčnost, pohodlí i design.

Jaké výhody mají produkty SanSwiss?

Každé sklo sprchového koutu od SanSwiss je pokryté speciální antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm.

Výhodou jsou také zapuštěné panty na vnitřní straně sprchových dveří. Garantují, že čištění je snadnější, než nikdy předtím!

Posuvné sprchové dveře mají odklápěcí systém pro snadnější údržbu. Jsou také vybaveny Soft open/close systémem, který zajistí jednoduchý a tichý chod otvírání a zavírání dveří.

Sortiment společnosti SanSwiss je mimořádně široký. Naleznete zde bezrámové, rámové či částečně rámové sprchové kouty, praktické sprchové vaničky, atraktivní Walk-in zástěny i řadu doplňků a čisticích prostředků.

SanSwiss také disponuje bohatým výběrem skel. Vybrat si můžete buď tradiční čiré sklo nebo různé dekory skel.

Značnou výhodou SanSwiss jsou atypické sprchové kouty. Má Vaše koupelna zkosené zdi či šikmý strop? Nezoufejte, SanSwiss si poradí se vším a vyrobí Vám sprchový kout na míru - se zvláštní šířkou či výškou, se zkosením, s výřezem či se zkrácenou boční stěnou.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti SanSwiss www.sanswiss.cz.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama