Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kouty CADURA od SanSwiss - inspirované přírodou, tvarované vodou!

Moderní sprchové zástěny CADURA od SanSwiss Vás uchvátí dokonalým designem a vysokou kvalitou!

Nedílnou součástí každé koupelny je bezesporu sprchový kout. Aby sprchový kout zářil řadu let, je důležité, aby byl vyrobený z kvalitních materiálů. Takové sprchové kouty vyrábí společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových zástěn!

Řada CADURA nabízí kvalitní sprchové zástěny, které jsou kombinací sofistikovaného designu, propracované ergonomie a kvalitních materiálů. Sprchové zástěny CADURA nabízí veškerou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní sprchové zástěny. 6mm bezpečnostní sklo je opatřené antiplakovou úpravou Aquaperle, která eliminuje vznik a usazování vodních nečistot na skle sprchové zástěny.

K dispozici jsou křídlové a posuvné sprchové dveře. Křídlové sprchové dveře se otvírají ven i dovnitř, posuvné sprchové dveře disponují Soft open/close systémem pro snadné otvírání dveří a také odklápěcím systémem, který garantuje jednoduché čištění.

Montáž sprchové zástěny CADURA je snadná díky přestavitelnosti až do 50 mm.

Společnost SanSwiss vyrábí sprchové zástěny ve tradičním aluchromu, v moderní matně černé barvě (BLACK LINE), ve svěží matně bílé barvě (WHITE LINE) a v exkluzivní zlaté lesklé barvě (GOLD LINE). Vybrat si můžete čiré sklo, dekor skla Shade - sítotisk na vnější straně skla a dekor skla Screen.

Sprchový kout řady CADURA můžete instalovat jak přímo na dlažbu, tak i na sprchovou vaničku řady ILA a LIVADA od SanSwiss!

Zaujaly Vás sprchové zástěny CADURA od SanSwiss? Navštivte webové stránky SanSwiss, kde se dozvíte mnohem více!


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama