Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kouty TOP-LINE a TOP-LINE S od SanSwiss za přívětivou cenu!

Ať jste příznivcem ranní studené sprchy, která Vás probudí po celý den, nebo si raději dopřejete horkou sprchu po náročném dni, sprchový kout od SanSwiss je skvělou volbou!

Sprchové zástěny řady TOP-LINE S symbolizují atraktivní řešení koupelny ve spojení s maximálním pohodlím. Bezrámové posuvné sprchové dveře s absencí spodního profilu umožní bezbariérový vstup. Standardní výška sprchové zástěny TOP-LINE S - 2000 mm - výrazně zlepšuje komfort při sprchování.

Posuvné sprchové dveře můžete jednoduše odklopit, což značně usnadní čištění. 6mm bezpečnostní sklo je opatřené antiplakovou úpravou Aquaperle. Sprchové kouty TOP-LINE S vyrábí SanSwiss v provedení matný elox, ve tradičním aluchromu, ve svěží bílé a také v moderní matně černé barvě!

Kvalitní sprchové zástěny TOP-LINE ve mnoha variantách!

Důmyslnou funkčnost, kvalitní materiály a nadčasový design za přijatelnou cenu nabízí sprchové zástěny řady TOP-LINE. Rozsáhlá nabídka atypických provedení a různé typy zavírání dveří poskytují velké možnosti pro kreativní řešení koupelny.

Standardní výška, kterou sprchové kouty TOP-LINE mají, činí 1900 mm, SanSwiss Vám však na přání vyrobí i atypický sprchový kout TOP-LINE na míru - se zvláštní šířkou, výškou či s výřezem, se zkosením a se zkrácenou boční stěnou. K dispozici jsou křídlové, zalamovací a posuvné sprchové dveře.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti SanSwiss www.sanswiss.cz.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama