Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní vzhled Vaší koupelny - Walk-in zástěny EASY od SanSwiss

Společnost SanSwiss vyrábí atraktivní Walk-in zástěny, které jsou oblíbené jedinečným designem a vysokou kvalitou.

Dominantním prvkem každé koupelny je sprchový kout. Ať už holdujete rychlému rannímu sprchování nebo jste milovníkem horké sprchy po náročném dni, sprchová zástěna od SanSwiss je tou nejlepší volbou. Kromě tradičních sprchových koutů vyrábí SanSwiss i Walk-in zástěny EASY, které dominují současným trendům moderní koupelny.

Walk-in zástěny EASY nabízí SanSwiss v klasickém čirém skle, v dekorech skel Brume a Shade pro zajištění intimity při sprchování, v novém dekoru skla Japan - sklo s dekorem dubového dřeva do „ZEN“ koupelny pro industriální koupelny doporučujeme Walk-in zástěny EASY s dekory skel Loft 69 (černý sítotisk na přední straně skla), Loft 89 a 90 (černá keramická barva na přední straně skla). Oblíbené jsou i chromové dekory skel mřížka, stromy a vertikální linie. Metropolitní vzhled Vaší koupelny garantuje sklo Parsol šedé.

SanSwiss vyrábí tradiční aluchromové, svěží matně bílé (WHITE LINE) a moderní matně černé (BLACK LINE) Walk-in zástěny EASY. Čištění výrazně usnadní 8mm bezpečnostní sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle.

Novinkou jsou také krátké otočné stěny BTE2 v 90° a BTE3 ve 180°, které částečně zamezí stříkání vody ze sprchy. Nově lze také spojit 2 Walk-in zástěny pomocí spojovacího profilu WPE pro L-montáž.

Walk-in zástěny EASY jsou ideální do jakékoliv koupelny. Oblíbí si je mladší generace, ale i starší osoby zejména díky širokému vstupu a maximu prostoru a pohodlí při sprchování. Navštivte webové stránky SanSwiss, kde naleznete více informací!

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama