Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Modulární posuvné sprchové dveře DIVERA od SanSwiss!

Posuvné sprchové dveře jsou ideální do každé koupelny. Zabírají méně místa než křídlové sprchové dveře a jsou praktické!

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss je řada DIVERA, kterou představují elegantní sprchové zástěny s modulárním systémem. Sprchové kouty DIVERA nabízí prvotřídní kvalitu, promyšlenou funkčnost a vysokou flexibilitu. K dispozici jsou křídlové a posuvné sprchové dveře, které lze doplnit o boční či pevné stěny a vytvořit tak širokou škálu různých variant dveří.

Sprchová zástěn DIVERA je inovativní, konstrukčně jednoduchá a komfortní. Ať už si do své koupelny vyberete rohový sprchový kout, praktickou U-montáž nebo sprchové dveře v nice, sprchová zástěna DIVERA Vás nadchne elegancí i možností přizpůsobit se prostoru koupelny.

6mm bezpečnostní sklo je opatřené antiplakovou úpravou Aquaperle, která eliminuje vznik a usazování vodních nečistot na skle sprchové zástěny. Sprchové kouty DIVERA mají standardní výšku 2 000 mm, SanSwiss však vyrábí i atypické sprchové kouty se zvláštními výškami či šířkami, s výřezem, zkosením či se zkrácenou boční stěnou.

Posuvné sprchové dveře mají ergonomické madlo s moderním designem. Vyrovnávací profil umožňuje přestavitelnost až 60 mm a výrazně tak usnadňuje montáž sprchové zástěny. Naklapávací systém, kterým posuvné sprchové dveře disponují, zajistí snadné a rychlé čištění. Bezbariérový vstup garantuje nízká 15mm prahová lišta. Nárazu na konci otvírání dveří zabrání doraz pojezdu dveří a pro lehký a tichý chod při otvírání dveří poslouží dvojitá pojezdová kolečka.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti SanSwiss www.sanswiss.cz.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama