Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Atraktivní Walk-in zástěny od SanSwiss pro moderní vzhled Vaší koupelny

Moderní Walk-in zástěny jsou oblíbené nejen svým osobitým designem, ale také prvotřídní kvalitou a pohodlným sprchováním!

Aktuálním trendem pro moderní koupelny jsou Walk-in zástěny, které jsou oblíbené zejména díky širokému vstupu do sprchy, velkému prostoru pro sprchování a elegantnímu designu. Walk-in zástěny se stanou dominantním prvkem Vaší koupelny díky transparentním plochám pevné zástěny. Walk-in zástěny jsou populární jak u mladé generace, tak i u starších osob. Walk-in zástěny je možné instalovat do rohu, volně do prostoru nebo jako vanové zástěny. Instalace je možná přímo na dlažbu či na sprchovou vaničku.

SanSwiss vyrábí praktické Walk-in zástěny v řadách EASY, PUR, CADURA, DIVERA a TOP-LINE S.

Elegantní Walk-in zástěna CADURA se sofistikovaným designem

SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny řady CADURA ve 4 barevných provedeních - v tradičním aluchromu, moderní černé matné barvě (BLACK LINE), svěží matné bílé barvě (WHITE LINE) a exkluzivní lesklé zlaté barvě (GOLD LINE). Ze skel máte na výběr čiré sklo, dekor skla Shade pro zachování intimity při sprchování a nový dekor skla Screen.

Novinka - praktická Walk-in zástěna DIVERA

Walk-in zástěny DIVERA jsou k dispozici jako pevná stěna samostatná včetně stropní či vodorovné vzpěry o délce 1200 mm - lze zkrátit. Walk-in zástěny DIVERA je možné kombinovat s krátkými otočnými stěnami v 90° a ve 180°, které částečně zamezí stříkání vody ze sprchy.

Walk-in zástěny DIVERA vyrábí společnost SanSwiss v tradičním aluchromu s čirým sklem, se sklem Screen a s dekorem skla „bílé linky“, které jsou vytvořeny technologií sítotisku.

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama