Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Atypické sprchové kouty od SanSwiss do Vaší netradiční koupelny!

Má Vaše koupelna zkosený strop či šikmé zdi, ale rádi byste si dopřáli sprchový kout? SanSwiss Vám vyrobí sprchový kout na míru!

Společnost SanSwiss vyrábí atypické sprchové kouty na míru - s výřezem, se zkosením, se zkrácenou boční stěnou například pro napojení na vanu či tak zvanou U-montáž.

Sprchové zástěny PURmax, které splní všechna přání

Sprchové kouty z řady PURmax nabízí modely řady PUR s atypickými rozměry až do výšky 2500 mm s L-kováním s výjimkou čtvrtkruhů. Jedná se o sprchové kouty, které vyrábí SanSwiss se zkosením, s výřezy či se zkrácenou boční stěnou. Sprchové zástěny PURmax s výškou nad 2000 mm mají zaměření zdarma.

Flexibilní sprchové zástěny DIVERA za příznivou cenu!

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss jsou moderní sprchové zástěny řady DIVERA. Sprchové zástěny řady DIVERA mají modulární strukturu, k dispozici jsou křídlové sprchové dveře, posuvné sprchové dveře a zalamovací sprchové dveře, které lze doplnit o pevné stěny v rovině a o boční stěny a vytvořit tak širokou škálu různých variant.

Křídlové sprchové dveře se otvírají ven i dovnitř, jejich součástí je úzké, ergonomické madlo pro komfortní otvírání dveří. Posuvné sprchové dveře disponují odklápěcím systémem pro snadné čištění. Nárazu na konci otvírání dveří zabrání doraz pojezdu dveří. Pro lehký a tichý chod při otvírání dveří slouží dvojitá pojezdová kolečka. Do malé koupelny jsou ideální zalamovací sprchové dveře DIVERA.

Sprchové kouty DIVERA vyrábí SanSwiss také v atypických provedeních - s výřezem, se zkosením či zkrácenou boční stěnou pro napojení na vanu.

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama