Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zářivě zlatý sprchový kout od SanSwiss do Vaší koupelny!

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny CADURA v elegantní zlaté barvě!

SanSwiss, tradiční český výrobce sprchových zástěn a vaniček, přichází s kolekcí CADURA GOLD LINE. Jedná se o exkluzivní sprchové zástěny promyšlené do nejmenšího detailu. Všechny pohledové díly - profily, madla, panty i kování jsou v trendové zlaté lesklé barvě.

Luxusní sprchové zástěny CADURA GOLD LINE od SanSwiss jsou určeny nejenom do koupelen, ale i do wellness center, hotelů a penzionů nebo pivních lázní - sprchové zástěny CADURA ve zlaté barvě si můžete prohlédnout např. v pivních lázních Spa Beerland v Praze.

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny CADURA GOLD LINE v čirém skle a skle Shade,  ve standardní výšce 2000 mm a atypických šířkách i provedeních jako jsou např. výřezy, zkosení, zkrácené boční stěny s napojením na vanu, velkorysé U-montáže (sprchové dveře a dvě boční stěny) především do netradičně řešené koupelny. V sortimentu SanSwiss naleznete i trendové Walk-in zástěny, což jsou vlastně samostatné pevné stěny s posuvným dílem nebo pevné stěny s otočným dílem, který částečně zamezí stříkání vody z prostoru Walk-in zástěny.

Sprchové kouty lze instalovat přímo na podlahu, praktičtější je však kombinace „sprchová zástěna CADURA a sprchová vanička LIVADA“, která uživatelům nabídne špičkový komfort, kvalitu i design.

Sprchové zástěny CADURA ve všech barevných variantách - aluchrom, WHITE LINE, BLACK LINE i GOLD LINE si můžete prohlédnout v novém showroomu SanSwiss s.r.o. (Popovická 1123, 506 01). Těšíme se na Vás!

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama