Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PUR a atypická řešení od SanSwiss

PUR jsou bezrámové sprchové zástěny z kvalitních materiálů a s atraktivním designem. Díky masivním pantům, 8mm bezpečnostnímu sklu, stabilizačním vzpěrám a designovému madlu poskytuje řada PUR komfort při sprchování na několik let.

Velkou výhodou této sprchové zástěny je sklo pokryté antiplakovou úpravou AQUAPERLE. Ta snižuje riziko vzniku vodního kamene a jiných nečistot. Jednou z dalších výhod jsou zapuštěné panty na vnitřní straně zástěny, které usnadňují údržbu skel. Dveře se otevírají pouze ven, standardní výška sprchové zástěny PUR je 2000 mm.

SanSwiss jako specialista na atypická řešení vyrábí sprchové zástěny PUR ve standardních i atypických výškách, ale také v několika variantách skel, jako čiré, Durlux, Mastercarré, satén či linie. Zkrácená boční stěna napojená na vanu, U-montáž, zkosení, výřezy či výška až do 2300 mm – to vše je možné se sprchovou zástěnou řady PUR. Sprchová zástěna PUR vypadá úžasně také s praktickými doplňky od SanSwiss – skleněná polička a držák ručníku.

Více informací


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama