Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové zástěny SanSwiss Walk-in EASY - ještě větší komfort s novými doplňky

SanSwiss EASY jsou sprchové zástěny typu Walk-in se zcela otevřeným vstupem s atraktivním designem a robustním provedením. Nově v nabídce s praktickým příslušenstvím.

SanSwiss Walk-in EASY jsou trendové sprchové zástěny s minimalistickým designem a přitom robustním provedením - bezpečnostní sklo je 8 mm silné. SanSwiss k nim navrhl také nové příslušenství pro Váš komfort. Jedná se o několik sad, díky kterým můžete na sprchovou zástěnu instalovat úložný box, poličky, mýdlenku či držák ručníku.

Bezpečnostní sklo sprchové zástěny Walk-in EASY je navíc ošetřeno antiplakovou úpravou Aquaperle, díky které se sprchová zástěna velmi snadno čistí. Vybírat můžete z nabídky atraktivních profilů - klasický leskle stříbrný Aluchrom, elegantní matně bílá (WHITE LINE), nebo extravagantní matně černá (BLACK LINE). Vaši koupelnu může zdobit také sprchový kout SanSwiss EASY s originálními dekory skel.

Sprchové zástěny SanSwiss Walk-in EASY jsou dostupné jako samostatná pevná stěna, kombinace dvou bočních stěn (Concept Walk-In Easy) nebo pevná stěna s fixním dílem v 90° (v čirém skle).

Více na www.sanswiss.cz.

SanSwiss EASY


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama