Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní systémová řešení pro propojené světy zítřka

Digitální transformace dorazila do čerpadlářského odvětví. Na světovém veletrhu pro vodu, topení a klimatizaci ISH ve Frankfurtu na Mohanem výrobce a dodavatel čerpadel a čerpacích systémů Wilo SE představí produkty a řešení pro inteligentní světy zítřka.

Od 11. do 15. března 2019 se v novém umístění v hale 9.0, stánek E 06/12 bude vše točit kolem témat vysoce účinných produktů a inteligentních systémových řešení.

Wilo-Stratos MAXO je ideální pro integraci do inteligentních systémových řešení díky vysoké míře konektivity.
Wilo-Stratos MAXO je ideální pro integraci do inteligentních systémových řešení díky vysoké míře konektivity.

Funkční zóny v inteligentních městských oblastech.


Na stánku o rozloze 1200 m2 se dortmundský specialista na technologii zaměřuje na inteligentní a síťová řešení. Ve světě rostoucí urbanizace se městské prostory stále více přibližují a stávají se hustě osídlenými, takzvanými inteligentními městskými oblastmi. S ohledem na účinný, udržitelný a životaschopný design mají tato řešení velmi specifické a odlišné výzvy, pro které Wilo nabízí odpovídající digitální systémová řešení. Za tímto účelem představí společnost Wilo funkční zóny v městských oblastech hlavních metropolích a bude prezentovat své řešení na příkladech konkrétních referencí.

Inovativní produkty pro holistické řešení

Aby společnost Dortmund splnila současné a budoucí výzvy, vybírá holistický přístup, který zahrnuje všechny prvky. Kromě úrovně produktu - s přístupem jako dodavatelem celého sortimentu a systémové řady stavebních technologií - zahrnuje také služby. Jedná se o komplexní poradní funkci průběžně ve všech fázích procesu společného nalezení řešení, tedy před, během a po realizaci projektu. Pojetí společnosti Wilo jako poskytovatele řešení je chápáno digitálním přístupem: digitální nástroje, jako je například konfigurátor nebo aplikace, jsou stejně tak součástí celkového balíčku jako jednotlivé komponenty produktu. Mohou být například použity k podpoře síťového propojení výrobků.

Wilo srdečně zve všechny své zákazníky a partnery, aby si získali vlastní představu o jeho odborné způsobilosti a specializaci na technologii na veletrh ISH 2019 do Frankfurtu nad Mohanem do haly 9.0, stánek č. E 06/12.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.