Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wilo-Select 4 online

Ideální poradce při výběru čerpadla. Díky novému systému on-line Wilo-Select 4 nyní zažijete dimenzování čerpadla ve 4. generaci - flexibilní, pohodlné, efektivní a výkonné.

Prostřednictvím internetu máte pak vždy k dispozici nejnovější údaje o produktech. Naprosto jednoduše, on-line, všude k dispozici. Doporučení týkající se výrobků nebo spolehlivou analýzu nákladů životního cyklu (LCC-Check) získáte v pouhých 4 krocích.

  • Otevřít náhled provozních nákladů
  • Zvolit čerpadla pro porovnání
  • Zkontrolovat požadavky na výpočetní techniku
  • Srovnat náklady životního cyklu a doby amortizace

Pomocí integrovaného porovnání nákladů životního cyklu (LCC-Check) získáte jednoduchým způsobem informace o hospodárnosti stávajících čerpadel. Wilo-Select 4 on-line vyhodnotí optimální výměnné čerpadlo a poskytne vám přesvědčivé výsledky v podobě vypočtených možných úspor v eurech a návratnosti v rámci datového listu.

Možnost porovnání produktů lze využít jako základ pro cílené technické poradenství a jako základ pro rozhodování během rozhovoru se zákazníkem. Novinkou je také bezpečný výběr příslušenství pro oblasti využití zahrnující zásobování vodou, jakož i odvádění splaškové a odpadní vody prostřednictvím intuitivního rozhraní, který lze využít pro účast na zadávacích řízeních a k rychlému vytvoření nabídky. Další funkce exportu a přímé zasílání nabídek a textů pro výběrové řízení prostřednictvím e-mailu umožňují efektivní komunikaci s vašimi zákazníky.

Doporučujeme registraci, protože díky tomu obdržíte i nabídkové ceny a další informace o produktu v závislosti na příslušném trhu. Integrovaná osobní projektová složka umožňuje zabezpečit příslušné plány. Vaše výhody

  • Pohodlné a jednoduché ovládání
  • Bezpečná produktová konfigurace s hydraulickými výpočty
  • Přehledné srovnání doby amortizace, provozních nákladů a nákladů na životní cyklus
  • Optimální podpora pro plánování a zákaznické poradenství

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama