Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schell oslavil 25 let na českém trhu

Slavilo se v unikátním prostředí Hotel Chateau Kotěra. Oslava byla spojena i s návštěvou Kutné Hory.

Schell oslavil 25 let na českém trhu
Schell oslavil 25 let na českém trhu

"Děkujeme všem zákazníkům, se kterými jsme měli tu čest se potkat za 25 let, a kteří dlouhodobě výrobky Schell nabízejí," řekl Ing. Aleš Řezáč, obchodní manažer Schell Armaturen.

„Co se týká rodinných domů, tak tam jsou gró sortimentu Schell Armatury rohové a připojovací ventily, které jsou prakticky v každé domácnosti. Na druhou stranu takovým druhým pilířem našeho sortimentu jsou sprchové a umyvadlové armatury pro veřejný sektor, primárně určené pro ty objekty, kde hraje roli úspornost, hygienické ovládání, robustní provedení, dlouhá životnost a ty jsou určeny především pro ten veřejný sektor,“ říká o sortimentu Aleš Řezáč.




Schell oslavil 25 let na českém trhu

Vlajkovou lodí novinek pro 2023 jsou umyvadlové armatury MODUS EH-T s termostatickou kartuší

„Baterie s termostatickou kartuší jsou primárně určeny do objektů jako jsou mateřské školky, domovy pro seniory, zdravotnická zařízení apod. Je to klasická páková baterie, ale uvnitř je termostatické kartuše, která nepouští teplotu teplejší než 38 stupňů Celsia, tedy již nemusíme myslet na centrální termostaty. Míchání se děje přímo v armatuře. Pokud by vypadl přívod studené vody, integrovaná pojistka vypne přívod teplé vody a eliminuje riziko opaření,“ popisuje Aleš Řezáč.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama