Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kreativní a praktické řešení koupelny: sprchové zástěny SOLINO od SanSwiss

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny SOLINO, které jsou kombinací rafinovaných materiálů a jednoduchých tvarů.

Sprchové zástěny SOLINO od tradičního českého výrobce SanSwiss jsou kombinací prvotřídních materiálů a jednoduchých tvarů. SanSwiss nabízí nespočet sprchových zástěn pro kreativní a zároveň praktické řešení koupelny. Sprchové zástěny SOLINO vyrábí SanSwiss ze 6mm bezpečnostního skla s antiplakovou úpravou Aquaperle pro eliminaci vodního kamene a nečistot na skle sprchové zástěny. Čištění sprchové zástěny nebylo nikdy jednodušší. Sprchové kouty SOLINO mají standardní výšku 2000 mm, k dispozici jsou však i sprchové zástěny s atypickou šířkou a výškou. Křídlové sprchové dveře se otevírají ven nebo ven i dovnitř, na vnitřní straně jsou zapuštěné panty, které výrazně usnadní údržbu sprchové zástěny. Optimální stabilitu sprchové zástěny garantuje standardně dodávaná rohová vzpěra. Za příplatek lze také objednat vodorovné vzpěry.

Křídlové sprchové dveře zdobí kulaté madlo pro komfortní otevírání, zatímco skládací sprchové dveře mají úzké madlo pro snadnou manipulaci. Otvírání a zavírání dveří výrazně usnadní zdvihový mechanismus. Zároveň také snižuje opotřebení těsnění na dveřích.

Tradiční aluchromová nebo matně černá sprchová zástěna SOLINO?

Sprchové kouty SOLINO vyrábí SanSwiss v moderní černé matné barvě a nově i v tradičním aluchromu. Vybrat si můžete klasické čiré sklo, dekor skla Screen nebo bílé linky - sítotisk na vnější straně skla sprchové zástěny.

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama