Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elegantní sprchové zástěny DIVERA od SanSwiss se přizpůsobí každému uspořádání koupelny!

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss jsou moderní sprchové zástěny DIVERA. Objevte sprchové kouty, které nabízí prvotřídní kvalitu!

Společnost SanSwiss vyrábí kvalitní sprchové zástěny již řadu let. V sortimentu tradičního českého výrobce SanSwiss naleznete sprchové zástěny, které Vás uchvátí nejen vysokou kvalitou a funkčností, ale také příjemným designem. Novinkou v sortimentu SanSwiss jsou sprchové zástěny DIVERA. DIVERA jsou sprchové zástěny, které nabízejí prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a především modularitu. Sprchové dveře DIVERA můžete kombinovat s pevnými stěnami v rovině a s bočními stěnami. K dispozici jsou křídlové, posuvné a zalamovací sprchové dveře. Křídlové sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř, posuvné sprchové dveře disponují odklápěcím systémem pro snadné čištění a zalamovací sprchové dveře jsou ideální do koupelny menších prostorů.

Sprchové kouty DIVERA vyrábí SanSwiss se 6mm bezpečnostním sklem s antiplakovou úpravou Aquaperle. Sprchové zástěny DIVERA mají standardní výšku 2000 mm, možné jsou však i atypické sprchové zástěny s výřezem, se zkosením, zkrácenou boční stěnou či s atypickou šířkou a výškou.

Sprchové zástěny DIVERA nejsou jen klasické sprchové zástěny. Můžete si vybrat např. moderní Walk-in zástěny nebo praktické sprchové kouty ve tvaru U - sprchové dveře a dvě boční stěny nebo rohový vstup/čtvrtkruh s boční stěnou. Díky modulárnímu systému si lze U-montáž pořídit za velice přívětivou cenu!

Více informací naleznete na www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama