Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Povolení kanalizační a vodovodní přípojky v roce 2022

Povolení vodovodní i kanalizační přípojky znamená jednání s úřady a správcem vodovodu a kanalizace. Rádi vám po zhotovení projektu zajistíme veškerou komunikaci s úřady a vyřídíme povolení.

K nové kanalizační i vodovodní přípojce budete potřebovat projekt a následně povolení. Zatímco projekt dostanete od projektanta relativně rychle, povolení se může protáhnout na měsíce. Pokud nemáte zkušenost s jednáním s úřady nebo trpělivost, doporučujeme se obrátit na profesionály. 

Pro kanalizační i vodovodní přípojku platí stejná pravidla. Do délky 50 m, což je většina přípojek se stavba povoluje územním souhlasem. Pro delší přípojky je potřeba vyřídit územní rozhodnutí. Čeká na vás jednak jednání se správcem vodovodu a kanalizace, ale také samozřejmě s stavebním úřadem.

Proto společnost Zakra nabízí ke všem svým projektům možnost vyřízení povolení a jednání s úřady nechat na nás.Stačí se nám ozvat emailem, telefonicky nebo přes kontaktní formulář. Posoudíme vaši situaci, připravíme vám cenovou nabídku a začneme jednat se správcem vodovodu. S projektem, tak můžete začít prakticky ihned a zcela online.

Co vám nabízíme:

Konzultaci řešení zdarma
Příprava projektové dokumentace
Analýzu konkrétní situace a návrh řešení
Vyřízení povolení a všech jednání s úřady

Proč si vybrat Zakru:

S našimi projektanty můžete komunikovat online
Máme výborné ceny
Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny
Žádné překvapivé vícenáklady, co si domluvíme to platí
Perfektní projektovou dokumentaci, která jednoduše projde na úřadech
Klientský přístup, umíme Vám vyjít vstříc

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 725 884 133 nebo napsat na projekce@zakra.cz.

Jak na povolení vodovodní a kanalizační přípojky


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 
Reklama