Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt kanalizační přípojky zařídíte v roce 2022 online

Začněte s kanalizační přípojkou už dnes. Připravíme vám projekt, domluvíme se s úřady a vyřídíme povolení. To celé online.

Potřebujete již konečně vyřešit odpad pořádně? Vývoz žumpy se stal příliš drahým? Domovní čistírna odpadních vod již dosluhuje a objevila se možnost připojit se k obecní kanalizaci? Pak budete potřebovat projekt kanalizační přípojky.

S připojením ke kanalizaci Vám s radostí pomůžeme. Projekt přípojky kanalizace potřebujete vyřídit před stavbou a uzavřením smlouvy se správcem kanalizace. Začít s projektem na zimu je ideální čas. Projekt včetně povolení může mít hotový začátkem roku a hned, jak se oteplí můžete začít stavět. 

Společnost Zakra se specializuje na vodovodní i kanalizační přípojky. Stačí se nám ozvat emailem, telefonicky nebo přes kontaktní formulář. Posoudíme vaši situaci, připravíme vám cenovou nabídku a začneme jednat se správcem vodovodu. S projektem, tak můžete začít prakticky ihned a zcela online.


Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
    Zajištění podkladů od správce vodovodu
    Komplexní projektovou dokumentaci pro vodovodní přípojku
    Zapracování připomínek úřadů zdarma
    Vyřízení povolení pro přípojku vody

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
    Máme výborné ceny
    Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny
    Žádné překvapivé vícenáklady, co si domluvíme to platí
    Perfektní projektovou dokumentaci, která jednoduše projde na úřadech
    Klientský přístup, umíme Vám vyjít vstříc


Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 725 884 133 nebo napsat na projekce@zakra.cz.

Vše, co potřebujete vědět o projektu kanalizační přípojky


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 
Reklama