Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nerezové štěrbinové žlaby ve wellness centru v Praze

Ve Sportovním a rehabilitačním centru Brumlovka v Praze jsou podlahy u centrálního bazénu, ale také v prostorech sauny nebo rehabilitačních zařízení odvodněny nerezovými štěrbinovými žlaby MEA.

Řešení MEA žlabů pro hygienické prostory zohledňuje bezpečnost při chůzi naboso, snadnou čistitelnost a volbou odolných materiálů. V tomto případě byla použita nerezová ocel třídy AISI 316, která je odolná na chlor nebo slanou vodu.

Nerezové štěrbinové žlaby jsou dobrou volbou při malém množství vody a komplikovaném spádování podlah. Se svou nízkou výškou jsou dobrou volbou nejen pro bezpečný pohyb, ale při esteticky zvýšených nárocích na řešení odvodnění.

BIM s MEA aplikací

Projekční tým MEA připravil aplikaci s prvky pro nerezové odvodnění, včetně všech důležitých parametrů, charakteristik a pro lepší orientaci i s 3D obrázky. MEA aplikaci lze jednorázově nahrát do software Autodesk Revit a následně již automaticky stahuje všechna nová data do knihoven.

Více informací


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 
Reklama