Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odvodnění MEA součástí vzdělávání studentů v projektu Koordinuj.cz

Spojení vzdělávacích stránek pro studenty středních a vysokých stavebních škol Koordinuj.cz a partnerskou firmou MEA Water Management úspěšně přibližuje studentům problematiku řešení dešťových vod.

Studenti se díky tomu dostanou k aktuálním informacím, které jsou podávány formou krátkých videí, technických listů a odkazů na stránky s danou problematikou. MEA, jako hlavní partner pro odvodnění, poskytuje studentům informace nejen o systémech pro zachycení a čistění dešťových vod, ale také o celkovém hospodaření s dešťovou vodou. Informace z praxe jsou vítaným doplněním učiva a zapojením studentů do praktické problematiky.

Informace o odvodnění zpevněných ploch naleznete na stránkách www.mea-odvodneni.cz.
Informační projekt pro studenty, který řeší jednotlivé stavební procesy od přípravy stavby až po její demolici, najdete na www.koordinuj.cz.

Více informací


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 
Reklama