Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadnou instalaci domácí vodárny EcoSmart zvládnete i svépomocí

Vyladěné systémové vodárny EcoSmart zjednodušují montáž a zprovoznění. Od vrtu/studny stačí pouze jeden kabel a jedna trubka.

Využití domácích vodáren je u nás značně rozšířené a je nejspíše mnohem častější, než Vás kdy napadlo. Instalace těchto zařízení není většinou nijak zvlášť komplikovaná a za dodržení všech pokynů uvedených v návodu, by ji měl zvládnout téměř každý trochu zručnější člověk.

Pro snadné rozhodnutí a výběr vodárny jsme pro Vás připravili vyladěné sety, vyberete jednoduše jen podle druhu vodního zdroje, podle počtu zásobovaných osob a podle hloubky vrtu nebo studny. Jedná se o spolehlivé vodárny , určené pro úsporné čerpání z vrtů. Hloubka vrtů se může pohybovat v rozmezí od 20 do 90 metrů. Vodárny jsou vyráběny hned v několika typech a to podle očekávané spotřeby vody a také podle hloubky vrtu, z níž bude možné vodu čerpat. Opatřeny jsou frekvenčním měničem EcoPower, který řídí otáčky čerpadla a udržuje tím konstantní tlak v celém systému i při proměnlivém průtoku. Tento frekvenční měnič rovněž chrání motor čerpadla proti přetížení, proti zkratu a také proti chodu nasucho. Vodárny do studny mají opět ponorné čerpadlo vyrobené z nerezavějících materiálů, s dvojitou mechanickou ucpávkou a se spodním sáním vhodnějším pro studny.

Mezi zdrojem vody a místem spotřeby zpravidla dostačuje pouze jeden kabel a jedna trubka.

Než zahájíte Váš projekt, doporučujeme Vám oslovit našeho specialistu Karla. Ten Vám pomůže s výběrem vodárny a také doporučí vhodné potrubí a kabely nutné k úspěšné montáži a zprovoznění celého systému. Tak zaručíme spolehlivou dodávku vody bez zbytečných poruch.

 
 
Reklama