Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nemáte v domě prostor na domácí vodárnu? Řešení je EcoSmart!

Postavili jste dům a nemáte v něm dostatečně velký prostor pro umístění doplňkové vodárny z akumulační dešťové nádrže nebo vrtu?

Opakujícím se pravidlem u staveb rodinných domů po jejich dokončení je zjištění, že majitel potřebuje doplňkový zdroj vody. Akumulační dešťová nádrž zpravidla nepokryje spotřebu WC nebo zahrádky. Majitel domu se většinou rozhodne pro zhotovení vrtané studny. Následně zjistí, že zavedení vody do domu je sice možné, ale klasický systém automatické domácí vodárny je založen na velké tlakové nádobě 80-100 litrů celkového objemu. Kam s ní? V projektu domu se s prostorem na tuto nádobu nepočítalo. V technické místnosti nebo garáži není prostor. S elektronicky řízenými vodárnami EcoSmart pro vrty to není problém. Umístíte je v podstatě kamkoliv v domě. Na obrázku vidíte umístění vodárny mezi garážová vrata a připojení na stávající větev potrubí pro zásobování WC. Možnosti instalací rozšiřuje až 10 metrový kabel mezi frekvenčním měničem a tlakovým čidlem, tzn. že potrubí může být ve sklepě (ve kterém není elektřina) a vlastní ovládací jednotka - frekvenční měnič až o 10m dále např. v hlavní rozvodnici domu. Samozřejmě, vždy je lepší s případnou vodárnou počítat již při projektování domu a projekt včas přizpůsobit. Montáž je pak jednoduší a zpravidla i levnější.

Oslovte nás již ve fázi projektování Vašeho domu, my s Vaším projektantem situaci zkonzultujeme a navrhneme optimální řešení. Nejme jen prodavači, naše vodárny a čerpadla i montujeme a opravujeme. Jsme s Vámi po celou dobu Vašeho projektu, poradíme s návrhem, montáží i zprovozněním Vám nebo Vašemu instalatérovi.

 
 
Reklama