Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vřetenové čerpadlo EcoSmart ECONOMIC + HLÍDÁNÍ CONTROL - výhodná sada

ZVÝHODNĚNÁ sada klasického vřetenového čerpadla ECONOMIC a jistící jednotky CONTROL je ideální pro jakýkoliv čerpací systém v rodinných domech, menších provozech, závlahových systémech apod.

Čerpadlo EcoSmart ECONOMIC je svými výkony vhodné pro zásobování rodinných domů, fontán, malých závlahových systémů, jako procesní čerpadla v průmyslových technologiích, apod.

ZVÝHODNĚNÁ sada čerpadla a kontrolní a ovládací jednotky CONTROL je ideální pro jakýkoliv systém, kde potřebujete spolehlivě chránit veškeré elektrické parametry motoru, on-line kontrolovat úrovně hladin nebo tlaku a zároveň mít přehled o vstupním napětí nebo případných poruchách systému. Poruchy jsou zobrazované na displeji jmenovitě, již nemusíte pátrat co znamená např. blikající oranžová kontrolka jako u zastaralých zařízení.

  • Maximální dopravní výška 80 metrů, maximální průtok 60 litrů/min.
  • Do vrtů max. 50 metrů hlubokých - pokud je čerpadlo provozováno v systému s tlakovou nádobou a max. vypínacím tlakem 3,5 bar.
  • Sada je vhodná pro čerpání v systémech s tlakovými nádobami i pro doplňování beztlakových zásobních nádrží a vodojemů - CONTROL jednoduše přepnete do potřebného pracovního režimu a systém můžete okamžitě zprovoznit.
  • CONTROL pracuje s libovolnými sondami nebo plováky, tlakovými spínači a s jejich kombinací.
  • Čerpadlo je vyrobené z kovových materiálů, pracovní vřeteno, osa a spojka motoru z nerezové oceli.
  • Vysoce kvalitní elektromotor ECO4 s ponorem až 300 metrů.

Čerpadla jsou dodávána jako kompletní soustrojí. Kabely jsou do motoru připojeny pomocí rozpojitelného konektoru, díky tomu je případná výměna kabelu velmi rychlá a jednoduchá. Ideální ekonomické řešení pro Vaše čerpání.

 
 
Reklama