Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EcoSmart vodárny a čerpadla - kvalita - podpora - servis

Nejsme jen prodavači. Naše vodárny, čerpadla a posilovací stanice navrhujeme, montujeme, zprovozňujeme i opravujeme. U nás neexistuje možnost, že se nedočkáte případné pomoci.

Prémiovost vodáren a čerpadel EcoSmart nespočívá pouze v kvalitě použitých materiálů a ve výrobních procesech. Vynikáme především v komplexnosti přístupu k Vám, zákazníkovi. Naše produkty perfektně známe, a proto navrhneme ten nejvhodnější pro Váš dům, průmyslovou výrobu nebo zásobování obce. Jsme s Vámi v kontaktu po celou dobu Vašeho projektu, poradíme praktické detaily pro správnou montáž potrubí a elektrického připojení. Ideální je zkontaktovat nás již při projektové přípravě , s Vaším projektantem zkonzultujeme situaci a navrhneme i případné stavební úpravy pro následnou bezproblémovou instalaci vodárny nebo posilovací stanice.

Vodárny od nás jsou již nastavené , zprovoznění je tedy jednoduché. Pokud se časem změní provozní podmínky, lze provozní parametry snadno upravit i jen přes telefon.

A pokud z jakékoliv příčiny nastane porucha, jsme připraveni problém zkonzultovat, obratem zaslat potřebné náhradní díly, nebo k Vám dojedou naši technici. Příčinu poruchy umíme analyzovat, navrhnout vhodné řešení pro její odstranění a tak zajistit následný bezproblémový chod zařízení.

 
 
Reklama