Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchová vanička LIVADA od SanSwiss – krásný design a maximální pohodlí

Preferujete-li čistý design v koupelně a zároveň se nechcete vzdát výhod sprchové vaničky, LIVADA je vynikající volbou. Nabízí dokonale sladěný design, kvalitu i komfort.


Vanička LIVADA je nově dostupná i se sifonem na delší straně – tzv. L-řešení.

Vanička LIVADA je vyrobena z kvalitního litého mramoru a i díky pevnosti tohoto materiálu může být superplochá (její výška je pouhých 35 a 37 mm dle modelu). Superplochá vanička nejen vypadá skvěle, ale také zajišťuje komfortní vstup. LIVADA je přitom konstruovaná pro zatížení až 150 kg. Čtvercový kryt sifonu je dokonale sladěn s povrchem vaničky a ukrývá univerzální sifon o průměru 90 mm s průtočností min. 43 l/min.

Povrch vaničky LIVADA od SanSwiss je úplně hladký a opatřený speciálním ochranným povlakem Gelcoat. Povrchová úprava Gelcoat umocňuje schopnost vaničky tepelně izolovat. Kontakt bosých nohou s vaničkou je tak velmi příjemný a nevyvolává pocit chladu. Garantovaná čistitelnost povrchu vaničky LIVADA je 20 let.

Sprchové vaničky LIVADA můžete instalovat přímo na podlahu nebo na výškově stavitelné nožičky (od 85 do 140 mm pomocí volitelného příslušenství). Nožičky můžete zakrýt předním panelem nebo je nechat volně odkryté.
Nově můžete vaničky LIVADA objednávat také jako řešení se sifonem na delší straně. Máte tak více možností pro výběr perfektního modelu vaničky pro ideální uspořádání koupelny.

Nechte se inspirovat sladěným spojením vaničky LIVADA a jednou z pestrých možností pro výběr sprchové zástěny od společnosti SanSwiss – třeba jako U-montáž (spojení sprchových dveří se dvěma bočními stěnami).

Prohlédněte si všechny možnosti na www.sanswiss.cz

RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama