Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kabiny MODUL 1400 od firmy SanSwiss – vše, co o nich potřebujete vědět

Pořízení sprchové kabiny znamená vyřešit sprchovací prostor rychle, snadno a úsporně. Představujeme sprchový box MODUL 1400.

MODUL 1400 je kvalitní sprchový box od tradičního jičínského výrobce sprchových zástěn a vaniček SanSwiss. Sprchový box je včetně sprchové vaničky, sifonu a termostatické baterie.

Vše o skle sprchového boxu MODUL 1400

Skleněné zadní stěny sprchového boxu MODUL 1400 jsou nově v atraktivní šedé barvě, která tvoří neutrální základ pro různé styly koupelny. Skla jsou dle modelu v tloušťce 5 nebo 6 mm. Skla jsou standardně v nabídce v čirém skle, dekoru skla Durlux, na vyžádání též dekor Mastercarré, Cristal perly, Satén a Linie. Skla jsou opatřena antiplakovou úpravou Aquaperle pro snadné čištění. Bezpečnostní sklo odpovídá normě 12150-1:2000.

5 velikostí, 3 půdorysy a 2 varianty systému otevírání

Sprchové kabiny MODUL 1400 jsou dostupné v aluchromovém provedení v rozměrech 800 x 800, 900 x 900, 800 x 1000, 800 x 1200 nebo 900 x 1200. Standardní výška kabiny včetně vaničky je 2030 mm. V nabídce oblíbený čtvrtkruhový, moderní čtvercový nebo prostorný obdélníkový půdorys. V nabídce křídlové, posuvné i zalamovací dveře. Posuvné dveře mají vyklapávací systém, který Vám velmi usnadní čištění.

Akrylátová vanička je vyztužena skleněnými vlákny, garantovaná nosnost je 130 kg. Okraje vaničky jsou vysoké 20 mm, což zaručuje optimální těsnost sprchového boxu. Průměr sifonu je 90 mm, což je univerzální velikost, snadno dostupná v případě výměny.

Baterie součástí, na výběr dvě

Součástí této sprchové kabiny je termostatická baterie ve dvou variantách – klasická chromovaná sprchová tyč a ruční sprcha nebo termostatická baterie s ruční i hlavovou sprchou. Obě jsou vybaveny systémem proti překroucení hadice.

Bez vrtání, bez silikonování, bez šroubů

Sprchový box je maximálně připraven pro co nejsnazší a nejrychlejší instalaci. Sifon i držáky pro upevnění předního panelu jsou předmontovány. Pro montáž zadních stěn není potřeba silikon. Sprchový box MODUL 1400 je rychlé a nenáročné řešení pro renovaci malé i větší koupelny, ideální je také pro dřevostavby. Prohlédnout si ho můžete na našem webu na www.sanswiss.cz

Čtvrtkruhový MODUL 1400 s dvoudílnými posuvnými dveřmi a termostatickou baterií s ruční i hlavovou sprchou
Čtvrtkruhový MODUL 1400 s dvoudílnými posuvnými dveřmi a termostatickou baterií s ruční i hlavovou sprchou

RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama