Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pro atypické řešení sprchového koutu doporučuje SanSwiss zástěny CADURA

Jak splnit nejrůznější přání zákazníků pro individuální řešení koupelny, včetně atypických rozměrů a zvláštních provedení? Pro ty, kteří preferují přírodní styl a elegantní design, je na trhu nová řada sprchových zástěn CADURA. Společnost SanSwiss se při jejich návrhu inspirovala elementem vody, hladkostí a čistotou ledu.

Klaudie Jeřábková z Hořic v Podkrkonoší se ptá:

Dobrý den, právě jsme dostavěli dům, který jsme si zařídili v jednoduchém stylu. Máme rádi přírodu, proto jsme použili výhradně přírodní materiály. Bohužel však nevíme, jak vyřešit koupelnu v podkroví. Jsme limitováni prostorem, navíc je roh místnosti se zkoseným stropem. Preferujeme sprchování, tudíž bychom chtěli sprchový kout. Jaké doporučujete řešení?

Ing. Aleš Křelina, obchodní zástupce společnosti SanSwiss s.r.o., odpovídá…

Ing. Aleš Křelina, obchodní zástupce společnosti SanSwiss s.r.o.
Ing. Aleš Křelina

Setkat se můžeme s různými zástavbovými situacemi. Některé z nich nás mohou omezovat, přitom je lze v současné době prakticky využít. Takovým případem je i Vaše koupelna, která má menší rozměry a roh místnosti je netradičně se zkoseným stropem. Praktickým řešením je umístění sprchového koutu se zkosenou pevnou stěnou. Plánujete-li do koupelny i vanu, může být pevná stěna sprchového koutu na výšku zkrácena, aby volně navazovala na vanu a přirozeně tak oddělila sprchový a vanový prostor.

SanSwiss nyní přichází s novou řadou sprchových zástěn CADURA. Při navrhování těchto jedinečných sprchových koutů se společnost SanSwiss inspirovala přírodním elementem vody. Hladké, jemné a zároveň výrazné linie pantů a profilů připomínají hladkost a čistotu ledu. Ergonomické a plně funkční madlo bylo navrženo dle nejnovějších trendů. Dokonale ladí s profily i panty.

CADURA je kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů. Nabízí vysokou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn.




V nabídce jsou jak křídlové, tak i posuvné dveře. Záleží jen na Vás, jakému řešení dáte přednost.

Křídlové dveře lze otvírat ven i dovnitř, jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který ulehčuje otvírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Hladká plocha na vnitřní straně zapuštěných pantů usnadňuje čištění.

Elegantní posuvné dveře disponují „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání/zavírání – i u širších dveří. Vodicí profil s touto integrovanou funkcí je zakrytý. Dveře lze jednoduše odklopit a pohodlně vyčistit.

Křídlové i posuvné dveře jsou dodávány s prahovou lištou pro optimální těsnost.





Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.

Vysokou kvalitu typové řady CADURA dotváří 6mm bezpečnostní skla se standardně dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle.

Sprchové zástěny CADURA vyrábí SanSwiss i v atypických provedeních – ať už se jedná o zvláštní rozměry, zkosení, výřezy či zkrácené boční stěny, či stále populárnější U-montáže do velkorysých koupelen. V nabídce i Walk-in zástěna s posuvnými dveřmi pro maximální prostor pro relaxaci při sprchování.

Při vývoji sprchových zástěn CADURA kladla společnost SanSwiss – ostatně jako vždy – důraz na vysokou kvalitu, design a osobitý styl. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a byly vyvinuty právě pro Vás!

www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...