Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOLINO A ANNEA v kolekci BLACK LINE od SanSwiss

Ne vždy musí být krásná koupelna okázalá a plná barev. Někdy je tou nejlepší volbou decentní, nadčasový vzhled a jemné kontury, které dají vyniknout vysoké funkčnosti a samozřejmě té nejvyšší kvalitě.


Rohový vstup tohoto modelu řady Annea Black Line tvoří dvoje jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině (AN13 G+D).

Takové jsou modely z kolekce BLACK LINE řad Annea a Solino. BLACK LINE označuje kolekce v matně černé, symbolu klasické elegance i extravagance.

V čem spočívá kvalita a funkčnost sprchové zástěny Annea a Solino? Začněme něčím velmi praktickým a důležitým – úklid. 6mm bezpečnostní sklo sprchové zástěny z obou řad je již z výroby opatřeno antiplakovou úpravou Aquaperle. Díky této úpravě se kapky neusazují přímo na skle, které je přirozeně porézní, ale na této vrstvě, kterou stačí otřít hadříkem.

Obě řady mají výhradně křídlové dveře pro minimalistický design. Zdvihový mechanismus dveří šetří těsnění a prahovou lištu a zajišťuje dveře v zavřené poloze. Kvalitní kovové panty v matně černé jsou na vnitřní straně integrované přímo do skla, což je nejen estetické, ale opět velmi praktické – při čištění je stačí otřít stěrkou. V řadě Solino najdete také modely s otevíráním ven i dovnitř.

Optimální stabilitu sprchové zástěny zajišťuje standardně dodávaná rohová vzpěra nebo stabilizační vzpěra souběžná s dveřmi a boční stěnou (na objednávku). Standardní výška sprchové zástěny ANNEA Black Line i SOLINO Black Line je 2000 mm, což je již velmi komfortní varianta. Montáž usnadňuje vyrovnávací profil, který částečně kompenzuje nerovnost zdí. O konkrétních modelech Vám rádi řeknou více naši prodejci, jejichž adresy najdete na www.sanswiss.cz.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama