Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKČNÍ NABÍDKA SANSWISS: Sprchový kout TOP-LINE S od SanSwiss i s vaničkou LIVADA za výbornou cenu!

Speciální nabídka od SanSwiss je v plném proudu. Sprchový kout TOP-LINE S a vanička LIVADA včetně sifonu je nyní v nabídce v akčním setu!

Akční nabídka: Sprchový kout TOP-LINE S (rohový vstup nebo čtvrtkruh) a vanička LIVADA
Akční nabídka: Sprchový kout TOP-LINE S (rohový vstup nebo čtvrtkruh) a vanička LIVADA

Oblíbený sprchový kout TOP-LINE S je v akci ve dvou variantách – buď jako rohový vstup s dvoudílnými posuvnými dveřmi (bez spodního rámového profilu) nebo jako čtvrtkruhový sprchový kout, též s dvoudílnými posuvnými dveřmi.

Výška 200 cm a komfortní vstup sprchové zástěny TOP-LINE S Vám poskytne maximum prostoru pro sprchování. 6mm tvrzené bezpečnostní sklo se snadno udržuje, čemuž napomáhá antiplaková úprava skla Aquaperle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm.

Posuvné dveře lze odklopit, což výrazně usnadňuje čištění této sprchové zástěny. Dvojitá pojezdová kolečka posuvných dveří slouží pro jejich lehký a tichý chod. Doraz pojezdu dveří zabraňuje nárazu dveří na konci otevírání.

Součástí setu je i sprchová vanička LIVADA z kvalitního litého mramoru včetně sifonu. Tento sifon je univerzální – s průměrem 90 mm. Speciální povrchová úprava Gelcoat vaničky LIVADA vaničku chrání a umocňuje její schopnost akustické a tepelné izolace. Čtvercový kryt sifonu dokonale ladí s povrchem vaničky.

Akční nabídka setů se SLEVOU 20 % platí od 1. 10. 2020 do 20. 12. 2020. Vyberte si svou variantu ještě dnes!.

RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama