Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V jednoduchosti je krása - Walk-in zástěny SanSwiss EASY

Walk-in zástěny mají dechberoucí vzhled – v jednoduchosti je totiž krása. Zapomeňte na pravidlo, že sprchová zástěna musí mít dveře a prahy. Walk-in zástěny jsou tvořeny pouze jednou nebo několika pevnými stěnami a Vy prostě jen vejdete.


Walk-in EASY - model STR4P v aluchromovém provedení s dekorem skla Shade.

Walk-in zástěna EASY je samostatná pevná stěna. Walk-in zástěny lze spolu libovolně i kombinovat – SanSwiss doporučuje tak zvané řešení Concept WALK-IN EASY (dvě walk-in zástěny v požadovaných šířkách, dvě stabilizační vzpěry, spojovací díl). Extravagantní matně černá BLACK LINE, nebeská matně bílá WHITE LINE nebo kovově lesklý stříbrný Aluchrom – to jsou tři skvostné barevné varianty profilů, které jemně podtrhnou kontury této walk-in zástěny.

Sofistikovaným řešením je STR4DUO – pevná stěna doplněná v pravém úhlu o fixní díl, díky němuž budete mít všechny výhody walk-in zástěny a zároveň větší ochranu proti stříkání vody ze sprchovacího prostoru. V nabídce v aluchromovém provedení a čirém skle. Standardní výška sprchové zástěny EASY je příjemných 2000 mm, pro extra komfort pak zvolte EASY STR4PX s výškou 2250 mm.

Walk-in zástěny EASY jsou standardně dodávány se stabilizační vzpěrou, volitelně lze však objednat i rohovou nebo stropní vzpěru, záleží na Vašem vkusu i dispozici koupelny.

Pro dekorativní vzhled sprchové zástěny nebo zajištění soukromí SanSwiss pro Vás vytvořil Walk-in zástěny s netradičními dekory skel – Shade a Brume s bílým sítotiskem na přední straně skla (v nabídce Aluchrom nebo WHITE LINE), EASY LOFT s černým sítotiskem a matně černými profily pro industriální vzhled nebo walk-in zástěny s chromovými dekory skel – vertikální linie, mřížka, stromy.

Sprchové zástěny SanSwiss EASY jsou vyrobeny z 8mm bezpečnostního skla. Speciální úprava Aquaperle minimalizuje usazování vodního kamene na skle. Sprchování nikdy nebylo tak EASY!


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama