Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové sprchové kouty CADURA od SanSwiss

CADURA jsou designově nejvýraznější sprchové zástěny SanSwiss. Vše je v naprosté designové harmonii, nic není ponecháno náhodě. Design sprchových zástěn CADURA tak není jen hezký, je tzv. funkční.


Madlo sprchové zástěny bylo vyvinuto s mimořádnou péčí – je originální a také vysoce ergonomické. Posuvné dveře disponují tzv. Soft open/close systémem, takže chod dveří je snadný a tichý. I čištění posuvných dveří a prostoru za nimi je velmi snadné díky systému odklápění. Křídlové dveře se dají otevřít ven i dovnitř. Standardní výška sprchového koutu CADURA je rovných 2000 mm. Váš komfort je zajištěn jak při sprchování, tak při péči o sprchový kout.

Zvítězí u Vás klasické aluchromové provedení, nebo jedna ze tří barevných kolekcí? CADURA White Line – to jsou sprchové zástěny v neutrální bílé barvě, moderní CADURA Black Line je matně černá a nejnovější kolekcí je pak luxusní CADURA Gold Line ve zlaté. Na výběr je klasické čiré sklo nebo dekor skla Shade pro zajištění soukromí při sprchování.

Pro atypické koupelny SanSwiss vyrábí nejrůznější nestandardní provedení – možné jsou zvláštní rozměry, výřezy i zkosení. Přijďte si prohlédnout unikátní řadu sprchových zástěn CADURA k některým z našich prodejců! Prodejce ve Vašem městě najdete na www.sanswiss.cz.

CADURA je vítězem prestižní soutěže Bathroom Choice of the Year za rok 2019 v kategorii Sprchové kouty.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama