Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Netradiční Walk-in zástěna od SanSwiss – do Vaší extravagantní koupelny!

SanSwiss rozšiřuje oblíbenou řadu CADURA o Walk-in zástěny CADUO. Walk-in zástěna CADUO Vás překvapí v mnoha směrech!

Walk-in zástěna CADUO BLACK LINE v atraktivní černé barvě od společnosti SanSwiss
Walk-in zástěna CADUO BLACK LINE v atraktivní černé barvě od společnosti SanSwiss

Máte-li rádi extravaganci v interiéru a hlavně v koupelně, jistě oceníte trendové Walk-in zástěny CADUO od společnosti SanSwiss. Walk-in zástěny CADUO populární řady CADURA vyrábí SanSwiss v aluchromu, v matné bílé a černé barvě a také v luxusní zlaté barvě. Kromě čirého 6mm bezpečnostního skla dodává SanSwiss nově i variantu skla se sítotiskem – Shade, která navíc poskytne dostatečnou intimitu při sprchování. Nejedná se tedy o obyčejné Walk-in zástěny, jak z pohledu barevné kombinace, tak i z pohledu designového (atraktivní madlo a výrazné tvary pantů).

Walk-in zástěna CADUO je pevná stěna doplněná o praktickou otočnou boční stěnu, která zamezuje částečnému stříkání vody ze sprchovacího prostoru. Walk-in zástěna CADUO boduje i snadným čištěním – díky standardně dodávané antiplakové úpravě skla a zapuštěným pantům na vnitřní straně skla. V nabídce standardní i zvláštní rozměry pro atypicky řešené koupelny.

Více informací: www.sanswiss.cz


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama