Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezrámové sprchové zástěny SanSwiss – to nejlepší z designu ve špičkové kvalitě

Sprchové kouty a zástěny „bez rámu a masivních profilů“ jsou jedním z nejzajímavějších trendů ve vybavení interiérů koupelny. Pokud je sprchový kout bezrámový, bude Vaše koupelna působit vzdušněji. Minimalistický design Vám také umožní doplnit koupelnu dalším vybavením a prvky zcela podle představ.

Řada PUR: U-montáž.
Řada PUR: U-montáž.

Bezrámové sprchové kouty PUR

PUR, exkluzivní sprchové zástěny vyrobené z 8mm bezpečnostního skla v zajímavých dekorech, splňují nejvyšší nároky na design, kvalitu i individuální řešení koupelny, sprchové zástěny od společnosti SanSwiss Vám budou dělat radost po mnoho let.

Sprchové kouty PUR disponují nejenom minimalistickými profily v chromu, ale i chromovanými panty a kováním hranatého tvaru. Atraktivní madlo i stabilizační vzpěry jsou završením stylového designu. Sprchové zástěny této řady bodují u zákazníků společnosti SanSwiss velkou šířkou vstupu pro snadnou dostupnost, komfort a elegantní vzhled. Panty jsou integrované do vnitřní strany skla a jsou vybaveny zdvihovým mechanismem.

Standardní výška sprchové zástěny je 2000 mm, PUR MAX je varianta sprchové zástěny s výškou až 2300 mm. Možnost atypických šířek i výšek.

Sprchové kouty SanSwiss se navíc velmi snadno čistí díky antiplakové úpravě Aquaperle, kapky vody stékají po vyhlazeném skle, neulpívají na povrchu a nevytváří nános.

SanSwiss nabízí v řadě PUR i walk-in zástěny – v tradičním čirém skle, ale i s kouřovými skly v bronzové a šedé.

Sprchové zástěny lze doplnit i o praktické doplňky – držáky ručníků nebo skleněné poličky.

Inspirujte se také bezrámovými sprchovými zástěnami SanSwiss ESCURA, ANNEA Black a CADURA – nově i v barevných kolekcích BLACK LINE, WHITE LINE a GOLD LINE.

Více na: www.sanswiss.cz


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama